Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Ταβέρνα Καταφύγιο | Ελάτη Αρκαδίας

Στην ταβέρνα μας “Καταφύγιο” η οποία βρίσκεται στον οικισμό Ελάτη Αρκαδίας, οι μυρωδιές και τα χρώματα του Αρκαδικού τοπίου παντρεύονται ιδανικά στην κουζίνα μας, ενώ η αγάπη και η μεθοδικότητα που δείχνουμε στην μαγειρική μας, θα σας κάνουν να μας επισκέπτεστε σε κάθε σας ταξίδι στην Αρκαδία.

Η κουζίνα μας σας περιμένει από νωρίς το μεσημέρι ως αργά το βράδυ, πάντα ζεστή και μυρωδάτη, με τα παραδοσιακά και γεμάτα γεύσεις πιάτα.


Αντλώντας έμπνευση το τόπο και τις παραδόσεις μας, η κουζίνα μας  αλλάζει ανάλογα με την εποχή του χρόνου και αναδεικνύει δημιουργικά νέες συνθέσεις εμπνευσμένες από τις εκλεκτές πρώτες ύλες του τόπου μας.
 
 
 
 
 
 
 
Στο μενού μας θα βρείτε 

ορεκτικά που θα σας μαγέψουν, σαλάτες από φρέσκα λαχανικά καθώς, κυρίως πιάτα που θα σας χορτάσουν και ζουμερά ψητά της ώρας που θα σας κάνουν να μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το χωριό μας.

Εκτός από το standard μενού μας, στην ταβέρνα μας θα βρείτε και μια σειρά από πιάτα ημέρας που ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Επίσης, κατόπιν παραγγελίας, ετοιμάζουμε σούβλες, γίδα βραστή, κατσικάκι λαδορίγανη, φασολάδα γίγαντες, μοσχαράκι κοκκινιστό, κόκορα χωριάτικο με χυλοπίτες και πολλά ακόμα πιάτα που σίγουρα θα σας κερδίσουν. 

Μπορείτε να συνοδεύσετε εξαιρετικά το γεύμα σας με υπέροχο τοπικό χύμα κρασί που διαθέτουμε ή κάποιο εμφιαλωμένο, με τσίπουρο ή κάποια μπύρα. Για εσάς που δεν πίνετε αλκοολ υπάρχουν πάντα μία μεγάλη ποικιλία από αναψυκτικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε την ταβέρνα μας

με την οικογένεια ή τους φίλους σας και να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε μια από τις καλύτερες εμπειρίες γευμάτων. Είμαστε ανοιχτά όλο το χρόνο, από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ.